Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

27.05.2015-Ένα ποτήρι κρασί

Αδελφικοι μου φιλοι καλησπερα,
Ενα ποτηρι κρασι να περασει ησυχα το απογευμα σου...ενα ποτηρι κρασι που νιωθεις οτι σου μιλαει. Ενα ποτηρι κρασι που λες και ειναι αυτο που σε κρινει η σε συμβουλευει...που σε δυναμωνει η σε ριχνει. Κι οκως φιλοι μου ειναι ενα αψυχο ποτηρι που φερει μεσα του κατεργασμενο σταφυλλι...φρουτο του διονυσσου του θεου του γλεντιου και της καλοπερασης ομως αν γυρισεις αναποδα τη μασκα του δραματος...ενα ποτο της μελαγχολιας του..."να ξεχασεις"..
Πολλα πραγματα στη ζωη μας εχουν διπλη σημασια ταυτοχρονα...συμβολιζουν το καλο και το κακο, την αγαπη και το μισος, τον ανδρα και τη γυναικα....! Το θεμα ειναι ο αποαυμβολισμος τους να γινεται με βαση την ΕΥ-κριση και να μην επιλεγετε το σκοταδικο του θεμα.
Ενα αντικειμενο μπορει να σου θυμισει τα ωραια αλλα και τα ασχημα. Περιεργο πραγμα η διαννοια του ανθρωπου...οι λειτουργιες που μας ξεχωριζουν απο τον πιθηκο...ο εμπροσθιος λοβος....λες και εχουμε φτιαχτει οχι για τουτο εδω τον κοσμο. Μς δυναμεις που ενω μας φαινονται κοινες ειναι απεριγραπτα συνθετες και καταπληκτικες αν κατσεις να τις αντιληφθεις.
Βεβαια για να κλεισω....η επιλογη του να φανταστεις το αυριο η να ζησεις το παρων ειναι παντα δικη σου! (και οι επιπτωσεις επισης)

Μς αγαπη
Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου